Schermafbeelding-2013-11-21-om-11.50.30-350x476

Ambassadeur Stop Poverty

“Armoede is het leven in ernstige omstandigheden waarin de menselijke basisbehoeften als voedsel, schoon drinkwater, watervoorziening, gezondheidszorg, educatie en informatie worden ontnomen.” (VN Verklaring van Kopenhagen)

Door middel van kleinschalige projecten helpt Stop Poverty mee aan de strijd tegen wereldwijde armoede. Met behulp van de kennis en expertise van onze lokale partners helpen wij op een duurzame en effectieve manier op het gebied van scholing, watervoorziening, noodhulp, opvang voor daklozen en gezondheidszorg.

Stop Poverty werkt uitsluitend met vrijwilligers, die geen salaris ontvangen. Hierdoor komt uw donatie maximaal ten goede aan de mensen die het echt nodig hebben.

Financiële middelen zijn nodig om de allerarmsten te voorzien van voedsel, schoon drinkwater, een veilig huis, medische voorzieningen, onderwijs en een kans op een beter leven.

Samen kunnen wij levens redden! Stort op: 1047.38.081 t.n.v. Stop Poverty te Almere

In 2006 werd de stichting Give & Care opgericht om te helpen met een duurzame verbetering van de levensstandaard van natuurrampslachtoffers in Indonesië.
De projecten werden uitgevoerd met behulp van de lokale bevolking. Dankzij hun kennis over de bevolking, de cultuur en de expertise van de lokale vakmensen konden de slachtoffers van diverse natuurrampen op een effectieve en efficiënte manier worden geholpen.
Deze werkwijze heeft zijn vruchten afgedragen op lange termijn, waardoor wij hebben besloten om het geografisch werkgebied uit te breiden naar andere ontwikkelingslanden als India en Mozambique.

Stop Poverty, geven om elkaar!
Sinds 2007 opereren wij onder de naam Stop Poverty. Deze nieuwe naam geeft de kerncompetenties van onze stichting weer; doelgerichte armoedebestrijding, transparantie & effectiviteit.

Onze missie is het creëren van betrokkenheid; bij onze donateurs, dan wel bij de lokale bevolking.

Wij willen graag onze donateurs de mogelijkheid en de vrijheid te geven om te doneren aan een project dat hen aan het hart gaat.

Ons doel is om bij te dragen aan duurzame armoedebestrijding in ontwikkelingslanden in samenwerking met de lokale bevolking. Door de projecten uit te laten voeren door de lokale bevolking, helpt Stop Poverty de allerarmsten om zichzelf te helpen. Hierin steunen wij onze partnerorganisaties om hun eigen bevolking te helpen aan een betere en zonnigere toekomst.

stoppoverty

www.stop-poverty.org